sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

S GPS po stopách našich předků

V letošním školním roce dužiny  v rámci projektu „ Jít k duhu“  zakládají vlastní duhové skrýše v nádherných koutech naší republiky.   Hledejte s námi  duhový poklad ukrytý v záhadných megalitických stavbách bájných Keltů  u Kounova, pátrejte  po stopách  praobyvatel pražské kotliny z doby kamenné v Prokopském údolí, nahlédněte do obydlí pravěkých lovců v Přerově nebo odhalte tajemství skrývající se  na  místě Mariánských poutníků ve Svatém Hostýně.




Na výše uvedených  místech vás čekají  ukryté duhové  poklady „zakopané“ Duhou Maják a Duhou Kluci od Rysí řeky a  Duhou Rysi. Navíc na každé výpravě  k vám zazní ozvěna naší  dávné  minulosti. Další poklady s poznáváním životního prostředí nebo naší historie se chystají ukrýt i ostatní dužiny.

duh2.JPG–velky

 

Bližší informace získáte na webových stránkách projektu jitkduhu.cz a na tietzova@duha.cz

 

Projekt realizovaný v rámci   KA 06 OPVK CZ.1.07/1.2.00/27.0056

 

 


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist