sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Výroční zpráva z Dračí říše

Napsal Jaroslav "Dzherry" Biolek, Duha klub Dlažka dne 24.července 2014

Ve jménu slávy Dračí říše se na vědomost dává, že hrdinové Dračí říše dokázali po urputné bitvě porazit Luciferuse, kostěného draka i další jeho stoupence a tím osvobodit Dragopolis od zlých magických sil! Toto vítězství bylo dosaženo jen díky pomoci čtyřiceti hrdinek a hrdinů z družin Ledoví šušňožrouti, Lesní plody a Zlatá křídla. Jak však k této slavné události došlo?




Hned po příjezdu dobrodruhů se Luciferusovi podařilo pomocí neznámých kouzel očarovat Firgyna a  vymanit se z dočasného vězení. Dračí lid byl proto nucen jednat a zmobilizovat síly. Hrdinové byli rozděleni do jednotlivých družin a také podle schopností do povolání, v nichž získávali dovednosti k boji proti Luciferusovým přisluhovačům.

Každá družina si také budovala svůj hrad, ve kterém cvičila vlastní jednotky, a snažila se přilákat nazpět do Dračí říše zlatého, smaragdového a azurového draka. Jedině s  pomocí draků je totiž Dračí lid schopen porazit Luciferuse a jeho vojska.

K prvnímu střetu došlo, když do Dračí říše dorazila armáda nemrtvých. Ta však byla díky nesmírnému odhodlání všech bojovníků a bojovnic brzy rozprášena. Hrdinky a  hrdinové se poté vydali na hrad Šaumburk spálit těla tří čarodějů Gogara, Bobara a Dodara, čímž zamezili Luciferusovi vyvolávat další mrtvé.

Bohužel po příchodu do Dragopolis došlo k bitvě, během které stoupenci Luciferuse zajali Zorah, o níž nemáme další zprávy. Nicméně hrdinky a hrdinové se nezalekli Luciferuse, ani Ok Zla a získali dračí trubku potřebnou k přivolání draků do Dračí říše. V závěru urputného boje se jim podařilo dobýt sídlo Luciferuse, porazit s pomocí přivolaných draků kostěného draka a Luciferuse navždy uzavřít v  podzemních branách. Především díky bojovné formaci a výjimečným schopnostem alchymistů, mágů, hraničářů a paladinů! A V Dragopolis se dlouho slavilo...

Dračí říše dále vzkvétá, ale pořád zůstává několik nezodpovězených otázek. Kam zmizela Zorah a co se s ní stalo? Odkud vzal Luciferus sílu, aby očaroval Firgyna? Nežije snad v  Dračí říši nějaký stoupenec podsvětí? A co draci? Navrátí se napořád do Dračí říše?

Vydejte se s námi zpět do Dračí říše 10. října odpovědět na tyto nevyřešené otázky!

Dzherry

 

A podívejte se na naši webovou stránku–stojí to za to!!! A hlavně na fotky ve fotogalerii! 

http://hrdinovedracirise.dlazka.cz/

 

fota = Dzherry = autor článku

http://detsketabory.rajce.idnes.cz/Hrdninove_Draci_rise_-_Rajnochovice_28.6._-_8._7._2014_-_fotky_Lyra/#P7013923.jpg


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist