sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Děti v pohodě

Napsala Helena Štrofová, Duha Arabela dne 9.října 2014

V letošním roce jsme chtěli pro děti vymyslet něco nového a zajímavého. Příměstský tábor, zaměřený na všestranný rozvoj dítěte, se konal hned ve třech turnusech a byl určený pro děti ve věku od 3 do 10 let.




Za cíl jsme si daly zprostředkovat dětem pozitivní zkušenosti s vrstevníky i s námi, skrze široký výběr činností a prožít každý den naplno. Naší snahou bylo také trénovat a rozvíjet tvořivost, představivost a pohybové dovednosti dětí.

ara1.jpg–velky

Během týdne jsme program upravovali podle počasí, které ne vždy plně spolupracovalo. I přesto jsme uskutečnili koupání v bazénu a vodní hrátky, hledání kešek při celodenním výletu na Ještěd, závody na koloběžkách a kolečkové brusle.

Ve dnech, kdy nám počasí tolik nepřálo, jsme si užili spoustu zábavy v IQ parku, batikování šátků a tvorbu rámečků s vlastními fotkami z tábora.

Zlatým hřebem se stal páteční oběd, při kterém se všichni proměnili v kuchtíky a kuchtičky a připravili jsme si vlastnoručně tu nejlepší pizzu. Práce to bylo dost, ale určitě to STÁLO ZA TO!

ara3.jpg–velky


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist