sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Pevnost Boyard

Napsala Andulka, Duha klub Dlažka dne 15.dubna 2015

Super nabitá akce, tak to byla naše víkendovka pod názvem Pevnost Boyard, která se konala od 21. do 23. března v Rajnochovicích.




Na základnu svítilo sluníčko, které se nás drželo skoro celou dobu. Schovalo se pouze v neděli, ale to nám vůbec nevadilo, protože nám stejně bylo teplo. Program byl celkem nabitý, pořád bylo co dělat. Odehrál se velký souboj o co nejvíce klíčů mezi modrým a zeleným týmem. Naši soupeři, tedy modří, vedli skoro až do konce, ale my jsme zabodovali ve velice důležité chvíli a vítězství si urvali pro sebe. Co víc si přát?! Soutěžilo se v obvyklých i neobvyklých disciplínách. Získání klíče ve vzduchu, správná cesta po slepu, hádanky, různé lušťovačky, ringo cesta, která byla plná překvapení, lovení klíčů s nechutným obsahem (nechápu to, ale tohle děti snad nejvíce bavilo), běhačky. Bylo toho tolik, že si to už ani všechno nepamatuji. Dále bylo v našem programu i florbalové soustředění. Sobotní večer zdobil turnaj mezi vedoucími a dětmi. Úžasná atmosféra!

p2.JPG–velky

p3.JPG–velky

 

No, a teď to nejlepší! Jídlo! Reni, milujeme tvoje palačinky a bramborové polívky :-) Chválím.

A já doufám, že se se všemi uvidím v termínu od 1. do 11. července na našem táboře Hledá se Tarzan!

Andulka

p4.JPG–velky

p5.JPG–velky


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist