sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Školení hlavních vedoucích v Přerově

Napsala Duha Klub Dlažka dne 24.května 2018

Tento májový víkend se to stalo! Ano, školení hlavních vedoucích proběhlo v Klubu Dlažka v Přerově. Celé absolvovala (a to úspěšně) šestka účastníků. Pět z Duhy a jeden z organizace Tokačeka. Nebylo nás moc, ale mělo to výhodu, že jsme byli v úzkém kontaktu. Všichni se aktivně zapojovali, diskutovali a předávali zkušenosti. Každý dělal doposud na různých typech táborů (od speciálních, sportovních, hravých, malých i velkých) a tak zde zazněly občas i odlišné názory, ale ku prospěchu naší akce. 

Čtverka lektorů (a též hlavních vedoucích) předávala vše potřebné, navíc řadu osobních zkušeností. Naši lektoři (Petra Novotná, Petr Stodola, Džery včetně mne) ocenili znalosti účastníků a hlavně pracovní atmosféru v přátelském duchu. Co říci na závěr? Přejeme všem ty nejlepší účastníky, hravé a pracovitý kolektiv vedoucích a úspěšné tábory.

Mussur


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist