sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Akce s Kopretinou v Plzni

Napsala Alena Nováčková, Duha Kopretina dne 5.června 2018

Duha Kopretina Plzeň pořádá akce pro děti a mládež. Zde zápisky ze dvou akcí, které nedávno proběhly a zároveň pozvání na akci Zábavné odpoledne s Kopretinou na 17. 6. 2018.

Obrázková galerie. Klikněte na některý z náhledů.

Bowling v Třemošné

Sešli jsme se již před desátou, a protože nám bylo chladno, nepostávali jsme venku a rovnou šli k bowlingovým drahám. Po rozdělení jsme začali boulení. Mrňata, školáci i dospělí závodili o poháry a medaile.

Byl to nelítostný boj. I tak, když někdo hodil strike, jsme se samozřejmě chovali jako správní parťáci a přáli mu to. Bylo to prostě moc fajn.A jak jsme dopadli?V kategorii nejmladších s pomocí mantinelů byla na prvním místě Helenka Draská s počtem 180 bodů, na druhém Jiřík Václavovič 179 bodů a na třetím místě Dominik Šefl 161 bodů.V kategorii školáků byl na prvním místě Silvestr Tázler s počtem 195 bodů, na druhém Matyáš Neumann 171 bodů a na třetím Martin Rauner 154 bodů.

V kategorii dosplěláků na prvním místě Petr Tázler s 301 body, na druhém místě Martin Rauner st. 291 bodů a na třetím místě Martina Václavovičová a Radek Slavík s 247 body.Bylo to fajn, a tak se těšíme zase brzy, ahoj

 

Pleteníčko za pedigu

Tak jsme se dnes sešli na naše tradiční pleteníčko z pedigu. Tentokráte už to ale bylo na naší nové adrese Brněnská 1, Plzeň. Naštěstí všichni našli cestu, a tak jsme mohli začít. Našly se u nás nové tváře i ostřílená děvčata, kterým jde pletení už levou zadní. Krásně jsme si to užili, výrobky se moc a moc povedly a už se moc těšíme na další akcičku.

 

Přijďte se podívat třeba na naše ZÁBAVNÉ ODPOLEDNE S KOPRETINOU a to hned 17. 6. 2018 

Budeme se těšit!

 

Ahoj

Alenka Nováčková, Duha Kopretina Plzeň


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist