sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Léto s Duhou Klub Dlažka

Napsala Duha Klub Dlažka dne 6.srpna 2019

Sedmdesátka těch nejlepších táborníků si užila týdne v Džungli. Mauglí, Bálů i Raksáší všechny provedli nástrahami džungle, naučili je potřebné pro život a užili si hrátky všeho druhu. Nádherná džungle kolem představila to nejlepší, co má. Zvířata všeho druhu, kamarády veselé, ale i zlého Šérchána. Navíc jsme se vydali do skal na horolezecké odpoledne snů a pod vedením místních horolezců jsme zdolali, co se dalo!

Obrázková galerie. Klikněte na některý z náhledů.

Kromě velkých her jsme si dali ranní rozcvičky, hudební večery, stolní hry, velkou oslavu 150 let našich skvělých kuchařek, večer trifidů, sportovní klání, povídání i setkání, tance i zpěvy včetně závěrečné oslavy vítězství nad Šérchánem – to vše udělalo tento tábor nezapomenutelným. Díky kuchařkám za výbornou krmi, Dušanovi a Petrovi za sporty pro dospělé. A opravdu velký dík Vláďovi, Betty, Míšovi, Kátě i dalším vedoucím z program–byl opravdu královský. Nápady počínaje, pokračujíce titulní písní a tancem džunglovým a konče vypečeninkami při hrách a bonusem krásným diplomem pro všechny – to vše udělalo tábor nezapomenutelným.

Dík!!! Mussur

 

Školení hlavasů v Přerově

Dva dny intenzivní výuky připravilo sedmičku nových hlavních vedoucích a to 24.-25.5.2019.

Úvodní páteční dlouhý večer uvedl všechny do „vysněné reality“ tábora. Zákony, hospodaření, motivace, psychologie. Za využití stávajících zkušeností všech se provedlo maximum a to pod vedení jak Džeryho, tak i mým. Užili jsme si to všichni.

Po intenzivním pátečním večeru přišla sobota. Pokračování vedl Petr Stodola (zdravotní zajištění) a Petra Novotná (vše ostatní). Dost dobře připraveno a také zvládnuto.

Na závěr soboty proběhly úspěšně zkoušky. A to pro všechny. Gratulujeme a přejeme sedmičce nových hlavasů úspěšné tábory.         

 

Pravá ořechová Dlažka

Letošní Pravá ořechová Dlažka aneb Duhová škola byla počtem účastníků malá, ale programem, aktivitou všech nadupaná. Vedoucí Džery a Michal Mrnuštík dali sedmičce účastníků to nejlepší. S programem vypomohli další Michalové, Novosad i Koždoň. Naučené si mohli vyzkoušet na kupě hravých dětí z tradičního výletu ze Vsetína, ale i sami na sobě. K tomu skvělá kuchyně a základna Dlažky. Ale hlavně interaktivní hry, přednášky i diskuse, zážitky i prožitky aneb čtyři dny našlapané tou pravou dlažkovskou mízou–to nejlepší pro všechny.

Mussur

 


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist