sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Spálovské hrátky aneb Moravice i jen tak

Napsal Duha Klub Dla¾ka dne 31.března 2006

19.-21.05.2006 Spálovský mlýn u Oder.. Akce pro rodiče s dětmi i samostatné dospělé od 25 let. Máte-li přání se pobavit, zasportovat, pohnout kostrou, dostat se do přírody, setkat se se známými z prázdnin – pak nebudete jistě chybět na naší akci.

Program:

Děti – dopolední hry na vycházce + turnaje v ringu a stolních hrách (Aktivity). Dospělí – sport (volejbal, ringo, kola) + stolní hry + večerní posezení + večerní šou. Společně – hry odpolední i noční. Dle zájmu: Kola individuálně či lodě. Nedělní velký ringo turnaj!!! Pro malé i velké! Možnost sobotního programu = sjezd řeky Moravice na Pálavách či raftu (vypouští se přehrada) – Mrňata + Dalda.

Ubytování:

V chatkách po čtyřech i více. Prvních 24 přihlášených a zaplacených rodin to má i s topením (rozhoduje datum na složence či na našem výpisu z účtu). Spacáky s sebou.

Strava:

Dlažka Klasik

Doprava:

Vlakem do Heřmánek u Oder, autem taktéž. Odtud do Klokočůvek a dále podél řeky Odry až do tábora Semperflex = Optimitu Odry. Přihlášky = zaslané peníze na adresu Duha Klub Dlažka Palackého 1 Přerov 75002 nebo na účet 278086363/0300, var. symbol 192152006! Vždy dejte mailem (náš mail je dlazka@dlazka.cz) vědět kolik vás jede a kontaktní telefon! A zda chcete jet na lodě nebo na raft.

Cena:

1.Varianta bez sjezdu řeky 450,- za člověka. 2. Se sjezdem řeky lodí 650,-.

Slevy:

90,- ČKD; 50,- přihlášení a zaplacení účastníci našich letních táborů R+D 2006; 50,- při zaslání do 30. 4. 2006; 50,- při spaní v chatce bez topení. Těší se Ivoš a Vlaďka a Plašan a další vedoucí z táborů R + D 2006 Autor: Dlažka Team


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist