sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Doduhy? Do Duhy! Zahraniční dobrovolníci jsou tady.

Napsala Jana ©oupalová dne 2.července 2009

Iza a Aga z Polska, Luisa a Jacopo z Itálie, Felix z Německa, Alex z Francie a Chizzy z Velké Británie jsou třetím týdnem v České republice, kde se účastní skupinového projektu Evropské dobrovolné služby Doduhy. První týden po příletu je čekal intenzivní kurz základů češtiny a adaptace na české prostředí. Další týden vyrazili do Budišovic, kde na duhové táborové základně Myšinec trošku pracovali, trošku se bavili a poznávali Slezsko a nejvíc se připravovali, že se rozjedou za zážitky po celé ČR do svých hostitelských dužin.




Červenec a srpen dobrovolníci tráví pomocí při na letních aktivitách a táborech dužin Duhy Arabela z Liberce, Duhy I-club z Prahy, Duhy Klubu Rodinka z Přerova, Duhy SVČ Nové Město na MoravěDuhy Wings z Ostravy.

Velký dík patří všem českým dobrovolníkům a EVS dobrovolníkům v kanceláři Duhy, školitelům a mentorům, kteří v prvních týdnech účastníkům projektu Doduhy pomáhají, aby se v Duze cítili jako doma.

Projekt Doduhy je organizován v rámci programu 2, Evropská dobrovolná služba, Mládež v Akci, České Národní Agentury Mládež.


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist