sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Listopadové školení hlavasů v Dlažce

Napsal Hynek Peèinka dne 23.listopadu 2009

Letos poprvé jsme zkusili podzimní termín školení hlavasů, tedy hlavních vedoucích táborů. Hlavně kvůli tomu, že se nám předem ozvalo několik potencionálních zájemců, ale i kvůli tomu, že přece jen je pro zúčastněné výhodnější slyšet vše s předstihem a ne až měsíc před prázdninami.




Očekávali jsme trochu větší účast, ale na druhé straně desítka účastníků byla pro školení ideální. Klasické přednášky byly doprovozeny debatami a diskusí.

Nejzajímavější byla přednáška o problémových dětech, o asertivitě a motivaci s psychologem. Ale i klasická zdravověda v podání odborníka byla velmi přínosná. Co říci více? Spokojenost jak účastníků, tak i lektorů byla velmi vysoká, což nás těší. Díky všem!!!                              

Jaroslav Biolek–Mussur, Duha Klub Dlažka, www.dlazka.cz 


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist