sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Perfektně proměněná šance

Napsala Jana ©oupalová dne 8.února 2011

Peter "Boss" Suja: Dobrý den všem lidem v Duze, ahoj všem duhovým holkám a duhovým klukům! To není článek ze sportovní rubriky, to je Vaše famózní odpověď na výzvu, kterou Vám Duhovka předkládá už desátý měsíc.

Že netušíte, o čem píšu?

 




Píšu o naší – vaší hře z duhových internetových stránek, o Duhových cestách.

Za 10 měsíců jsme se společně, sice jen virtuálně, podívali do krásných míst naší republiky, dozvěděli jsme se spoustu zajímavých informací o  věcech někdy běžných, někdy tajemných. Díky této hře jsme se společně podívali na spousty dužinových internetových stránek. Autor celé hry – Jan Krátký „Plašan“ pokládá soutěžní otázky šikovně, že se odpověď dá nalézt jen na webových stránkách dužin. Díky ti Honzo za to.

Díky těmto návštěvám, se úroveň některých 3w stránek dužin zlepšila, minimálně v tom, že jsou aktuální. Mě osobně na některých stránkách chybí viditelně logo Duhy, ale i to se časem, věřím, změní..

Ale spět na Cesty – ze začátku nic moc, jako kdybyste se báli, či styděli. Nebo, že byste o tom nevěděli? No každý z nás, kdo čtete tento článek, máme na pomalém startu této hry svůj podíl. Jsem přesvědčen, že v některých dužinách, ještě pořád děti netuší, že by mohly soutěžit, něco vyhrát, ale hlavně se dozvědět víc o Duze, víc o spoustě akci „konkurenčních“ či spřátelených dužin. Ale hlavně se dozvědět něco o duhových holkách a duhových klucích, kteří taky připravuji spoustu perfektních akcí.

Čím máme blíž ke konci soutěže (a to ve mně vyvolává smutek), tím je účast „hráčů“ lepší (a to mně dělá radost a vrací motivaci).

Mám velikou radost z nového grafického ztvárnění výsledků účasti v této hře. Říká se tomu koláčový graf. Dovolím si pro tento článek použít název „frgálový graf“. Frgál přes celý monitor – bomba. Děkuji webmastrovi, Staníkovi.

Poděkování patří i za tento frgál plný různých příchutí dle soutěžících dužin do kanceláře, Jani děkuji. No a samo sebou, že ten frgál „chutná“ duhově, díky Vám všem, kteří dáváte možnost se do soutěže zapojit členům Duhy, s kterými pracujete ve vašich dužinách. Informujete je, motivujete je, aby se zapojili do Duhových cest.

 

Zareagovali jste přímo ďábelsky

 

Přečetl jsem si článek na stránkách Duhy od Hryzala z dužiny Duha Křišťál Lutín (článek zde ). Ne jen o tom, jak vítězí v této hře, jakou má radost z duhového trička. Ale i o tom jak dokázal celoduhovou hru využít k aktivaci dužin v Olomouckém kraji. Mám kolem páteře takový krásny pocit, když si to čtu. A jsem plný očekávání, kolik Olomouckých dužin dokáže pozitivně reagovat na Hryzalovu výzvu a kolik se jich zapojí do jeho malé hry. Věřím, že to nebudou jen Tuláci z Olomouce a Křišťál z Lutína!

Hryzale, k výhře gratuluji, doufám, že ti Lenočka k tomu triku, co jsi vyhrál, přidala Křišťálový dort :o))

A za nápad a výzvu olomouckým dužinám ti děkuji.

Děkuji vám všem, kteří svoji účasti ve hře, pomáháte tvořit herní a soutěžní atmosféru a že bude hrát, i když vás zrovna na duhovce z osudí správných odpovědi nevytáhneme.

První může být jen jeden, ale vítězi jsme všichni, kteří hrajeme.

 

Peter „Boss“ Suja

viceprezident Duhy

suja(at)duha.cz


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist