sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Luxusní V. I. P. víkend aneb dvakrát do dolu a jednou nahoru

Napsal Duha Velká Medvìdice dne 14.března 2011

Jak proběhl letošní VIP víkend jako třetí v řadě? Po tom pražském (2009) a brněnském (2010) byla na řadě Ostrava a vše, co ji dělá zvláštní oproti zbytku Česka. V propozicích byla tajemná nabídka: "Poznej Ostravu všemi smysly! Sfárej do dolu, vystoupej do výšek, vezmi svět do hrsti a vysměj se svému strachu. Všechno tohle tě čeká na osvědčeném V.I.P. víkendu!"


Luxusní VIP víkend se neobe¹el bez casina

K akci tak patřila úvodní velkolepá hostina s řízky z laně, tatarákem a olivami. Sobotní návštěva dvou dolů (Michal a Landek), haldy vytěženého materiálu Ema se stále zuřícím podzemním požárem, oběd ve městě v podobě pizzy a noční život v casinu, kde někteří rozbili bank. Nedělní ranní bowling byl už jen taková třešnička na dost pestrém dortu.

Takto chutnala Ostrava na akci, kterou uspořádala v termínu 11.–13. března 2011 Duha Velká Medvědice. Děkujeme všem účastníkům, organizátorům i trojici domorodých průvodců, kteří se spokojili s korálky, zrcátky a  půlkou pizzy. Fotky z akce najdete zde


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist