sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Ahoj, tady Školicí centrum Přerov a Duha Klub Dlažka

Napsala Jana ©oupalová dne 6.dubna 2011

Ahoj, tady Školicí centrum Duhy Přerov a Duha Klub Dlažka,

víme, že stěžejní akcí Duhy na jaře je Duhová brána, kde samozřejmě nebudete chybět. Ale i my chystáme pár akcí, které by vás mohly zajímat. Už o nich určitě víte, ale přece jen jedno z vzdělávacích hesel zní "Opakování je matkou moudrosti".  A tak zveme na (klikni na název kurzu) ...




Doškolení zkušených táborových vedoucích, praktikantů a instruktorů 8.-10.4.2011 v Přerově. A je možno přijet i na část.

Velký táborový konkurz = školení oddílových vedoucích a praktikantů (14.)15.-17.4.2011 v Rajnochovicích.  Je možno přijet jen od pátku (to hlavní) nebo už od čtvrtku.

Školení hlavních vedoucích 20.-22.5.2011 ve Spálovském mlýně. Na stejném místě je souběžně i Májová Moravice pro vodáky a Spálovské hrátky pro dospělé a rodiče s dětmi a v neděli je turnaj v ringu).

Přednáška  psychologa–dopoledne 22.5.2011 ve Spálovském mlýně 9,00-12,00 22.5.2011, jak pracovat s problematickými dětmi, motivace a jak se prosadit.

Doškolení zkušených vedoucích a praktikantů v Přerově 27.-29.5. 2011 (propozice budou do 1.4.2011 na našem webu).

Pravá ořechová Dlažka = letní školení praktikantů = Duhová škola v Rajnochovicích. Intenzivní nalejvárna her všeho druhu, sportů i dalších táborových aktivit!

Jedinečná Dlažka = letní odborná Duhová škola pro instruktory sportu a her 9.-16.7.2011 v Podhradí nad Dyjí. Intenzivní týden sportu, ale i kol či jízdy na Pálavách. Ale také nalejvárna her, netrdičních výtvarek a dalších táborových aktivit!

Školení vodáckých instruktorů–pokud bude–bude v červnu a do 15.4.2011 budou propozice na webu Dlažky.

Co ještě:

1. V termínu 6.-8.5.2011 děláme naši největší akci–velký turnaj pro cca 20 týmů v 25 sportech a hrách. ideální nalejvárna a možnost poznání jak takovou akci uspořádat, ideální pro poznání pravidel řady sportů a stolních her. Můžte složit tým 10-11 členný a to z lidiček 15–?? let. Anebo přijet pomoci–hledáme ještě pár organizátorů a rozhodčích.

2. Info navíc: naši vedoucí jedou v termínu 28.4.-1.5.na školení horolezeckých instruktorů (nepořádáme my) do Olomouce a okolí (ale–cena 4300,- Kč)

Zdravím z Přerova a z Dlažky - Mussur (ing. Jaroslav Biolek)


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist