sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Prázdniny končí Tamjdem začíná… hipoterapií u Ryzáčka

Napsala Jana ©oupalová dne 26.srpna 2011

Jak už nadpis napovídá…začíná tamjdemová sezóna aneb nové příležitosti prozkoumat s projektem Tamjdem český neziskový sektor, zapojit se do práce neziskovek během víkendů a stát se tak trochu jiným dobrovolníkem.

Srdečně vás zveme na první poprázdninovou víkendovou expedici do o.s. Ryzáček, které se zabývá hiporehabilitací dětí i dospělých s kombinovaným handicapem. O víkendu 2. – 4. září budete mít šanci podívat se do Vyšehorek (okres Šumperk) a dozvědět se více o hiporehabilitaci – speciální rehabilitaci pomocí jízdě na koni, ovšem pozor, nic není tak jednoduché, jak se zdá…




Kromě příjemných chvil, poznání nových lidí a získání informací z tohoto zajímavého oboru nás samozřejmě čeká i práce pro sdružení. Pomůžeme s natíráním dřevěného obložení kryté jízdárny a budovy sociálního zázemí pro klienty. Týden po projektu se ve sdružení bude konat den otevřených dveří, tak bychom se mohli blýsknout a pohnout s úpravami. Čeká vás trochu jiný víkend a zajímavá dobrovolnická zkušenost.Na detaily o projektu (doprava, ubytování, stravování, účastnický poplatek) se podívejte zde. Pokud bude Tamjdem již plný ve chvíli, kdy dostaneme vaši přihlášku, dáme vám obratem vědět. V opačném případě můžete s účastí počítat.Tamjdem = neformální dobrovolnické víkendy sdružení Duha. Příležitost pomoci neziskové organizaci, strávit víkend trochu jinak a setkat se s českými i  zahraničními dobrovolníky. Mluví se hlavně česky a anglicky. Pokud vás zajímá, jaké další Tamjdemy jsou naplánovány na rok 2011, koukněte sem. Těšíme se na viděnou!Markéta, Ania a tým o.s. Ryzáček

 

Kontakt na Tamjdem:

koordinátorka Markéta Votavová

tamjdem@duha.cz, 234 621 374

Duha, Senovážné nám. 24, Praha 1

Projekt Tamjdem má akreditaci Ministerstva vnitra ČR pro oblast dobrovolnické služby.


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist