sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Dnes začíná Duhový most

Napsala Jana ©oupalová dne 23.září 2011

Šárka Zákravská, Duha Modrá střelka: Je tomu už skoro půl roku, co jsme nadšeně kývli na výzvu uspořádat Duhový most v Náchodě. Brzy se vytvořil přípravný tým složený z mladých vedoucích, instruktorů a dalších členů naší dužiny. Po prvotní explozi nápadů a ideálů, jak by měl vypadat Duhový most po „modrostřelácku“, přišla spousta práce s vymýšlením programu, zábavné natáčení videa a nekonečné čekání, zda bude dostatek účastníků na realizaci této akce.




A vypadá to, že vše dobře dopadlo – vše potřebné je už připravené, účastníci přihlášení a pomocníci sehnáni. A my jen doufáme, že vše dobře dopadne a společně s kamarády z sedmi dužin (Duha Alternativní zóna, Kopretina, Křišťál, KSKD, SVČ, Světlov a Tuláci) strávíme nádherný víkend. Na účastníky čeká noční hra, výtvarné, pohybové a outdoorové workshopy, Duhový bál, výlety po okolí Náchoda, Duhový závod a to vše v příjemné a přátelské atmosféře.

Duha Modrá Střelka

 

Akce Duhový most probíhá 23.-25. 9. 2011 v Náchodě. Videopozvánka dužiny Modrá střelka, která organizuje letošní ročník je zde.


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist