sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Dny NATO v Ostravě s Duhou Arnikou

Napsala Jana ©oupalová dne 4.října 2011

David Gajdošík, Duha Arnika: Již několik let se vždy na konci září vydáváme do Ostravy, na letecko-armádně-bezpečnostní akci „Dny NATO v Ostravě“.

Program je vždy strhující a velmi atraktivní. Na ploše letiště Leoše Janáčka v Ostravě se prezentují prostředky, kterými disponuje Česká republika a její spojenci na poli zajišťování bezpečnosti – tzn. prezentace těžké vojenské, policejní i záchranářské techniky, dynamické ukázky výcviku speciálních jednotek, letecké ukázky a prezentace výzbroje, výstroje a vybavení útvarů.


Duha Arnika na leteckém trena¾éru

Nikde jinde přitom není možné na jediném místě shlédnout špičkové umění a techniku nejenom vojáků, hasičů a policistů, ale také celníků, vězeňské služby, městské policie a dalších elitních útvarů.

Letos se Den NATO konal v sobotu 24.9.2011. Na letišti jsme strávili cca 5 hodin, stejně nám to ale nestačilo vůbec k projití celého areálu. Velkým lákadlem byla především vojenská výzbroj, stejně tak jako letecká akrobacie. Značný úspěch měly i různé bezpečnostní a sportovní trenažéry. Ty jsme se skutečně využívali naplno.

Velký ohlas měl i stánek „Battlefield 3“, kde se dalo hrát Battlefield 3, a to jak singl, tak i multiplayer. Je krása to hrát jako jeden z prvních. Beta verze vychází až 29.9.2011.

Už teď se těšíme na Dny NATO v příštím roce.

David Gajdošík, Duha Arnika


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist