sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Školení hlavních vedoucích 18.-20.5.2012

Napsala Jana ©oupalová dne 23.května 2012

Školicí centrum Duhy, Přerov: Školení proběhlo nakonec v Přerově. Jedenáctka účastníků se prodrala náročnými vyhláškami a zákony, mrkla na jídelníček,  projela si povinnosti a práva všech pracovníků tábora, seznámila se s bezpečnostními a proti požárními zásadami a probrala zásady jak udělat akci ke spokojenosti účastníků. K tomu navíc bylo i hospodaření s rozpočtem i všemi doklady, hygienické a zdravotní zásady. Trocha psychologie i motivace k tomu byla samozřejmostí.




Aby nebylo jen papírování, hrály se i hry či divadlo, diskutovalo se o všem možném. Motivace všech byla veliká a znalosti výborné. A tak pro všechny byl závěrečný test lahůdkou. A tak je tu 11 nových hlavasů, z toho osm z Duhy (5 z Dlažky, 2 Průzkumníci a jedna Klubačka) a tři z jiných organizací.

Mussur


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist