sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Jak si chrochtali letos Čokodelíci v Rajnoškách?

Napsala Jana ©oupalová dne 24.října 2012

Duha Klub Dlažka: Před našim říjnovým víkendem pro rodiče s dětmi bylo, jako vždy, vše nachystáno. Slunce pálílo, zásoby čokolády, delinek a jiných pochutinek ale neroztály!!! A předpověď nevěstila nic jiného - slunce bude slunět, v sobotu má být přes 20 stupňů, mlh pomálu, déšť v nedohlednu ...  A jak to proběhlo?




Nad očekávání výborně. Dovnitř–do bříška i  hlavy–deli i jiné pochutiny byly po celý víkend umocněny cukrovím, vepřová kýtečka a lá řízek, špekáčky, klobásky, tlačenka i  šunkáček skončily v bříšcích spokojených účastníků. Pomazánečka nivová i rybičková taktéž. Jablíčka, hruštičky i vlašské oříšky byly snězeny skoro všechny.

Dovnitř –do hlavy i nohou–vypečenky i jiné hry proběhly ke spokojenosti všech, notéček bylo – kytáristů i zpěváčků a zpěvek,  stolní hry se hrály jako o život, ringátko bylo v sobotu dopoledne pro větší a odpoledne pro všechny, fotbálek pro i volejbálek – prostě pátek i sobota v pohybu.

A co počasí? Exklusive – v pátek i sobotu slunečno, přes dvacet stupňů, teplé noci. A od neděle půl třetí ráno i deštíček vlahý, posléze studený a když jsem nakládal kola, tak to bylo žůžo – liják jak vyšitý! Suma sumárum, víkend v rámci projektu Skok pořádaný organizací Duha Klub Dlažka dal všem maximum.

Variabilita počasí i programu, hudba na úrovni, aktivní sport i stolní hry, šedesátka těch nejčokodeliových lidiček – vše můžete vidět na fotkách z této akce! Prostě a jednoduše – chrochtali jsme si blahem! To vše čiší i z fotek, které najdete na www.dlazka.cz !

Další akci–Mikulášský víkend máme plnou, ale což takhle přijet na Zimní rodeo 18.-20.1.2013 a zahrát si s námi???

Mussur, Duha Klub Dlažka


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist