sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Maškarní Duhy Kopretiny

Napsala Jana ©oupalová dne 31.října 2012

Duha Kopretina: Přes 120 účastníků si nenechalo ujít Maškarní karneval pořádaný sdružením pro děti a mládež Duha Kopretina Plzeň. Létající motýlci a berušky, líbezné kočičky a pohádkové princezny, tigříci a opice, ale i hrůzostrašní ďáblíci, piráti, spidermani a indiáni zaplnili v neděli 21. října v Plzni tělocvičnu 26. základní školy.




Už u vchodu pro zvané čekala svačinka pro všechny děti–pitíčko a  brumík–a rozstříhaný obrázek. Pro dospělé letáčky a pamětní lsit. Po převlečení do masek jsme všichni zavítali do balónky vyzdobené tělocvičny.

Celou akcí doprovázel náš skvělý moderátor – Pavel Polák a oblíbený DJ Petr Němec. Děti si kromě taneční zábavy užili i soutěžení. Sbírání balónků, tancování s míčky, které se držely pouze hlavami, rybičky rybičky a štafetovky byly určeny pro všechny, kteří si chtěli zasoutěžit a vyhrát různé sladké odměny.

Závěrem byly vyhodnoceny nejlepší masky ve třech kategoriích. V kategorii těch nejmenších vyhráli: 1. místo – šmoula, 2. místo – Ferda a  3. místo – Námořník. Další kategorii vyhráli: 1. místo – Zahradník, 2. místo – Králík, 3. místo–Pipi. Nejstarší kategorii obsadili: 1. místo – Čarodějnice, 2. místo – indián, 3. místo – vodník. Každá maska se nám zdála naprosto skvělá, a tak jsme i pro všechny ostatní připravili jak je našim zvykem fidorkové medaile.

Duha Kopretina by ráda poděkovala za pomoc všem, kteří se podíleli na přípravě této akce, sponzorům a také všem za hojnou účast. Těšíme se na další akce pořádané sdružením Duha Kopretina Plzeň–poznávací výlety, bazén, lampiónový průvod, malování perníčků, pedig, Mikuláš, Vánoce aj.

Martina Václavovičová, Duha Kopretina


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist