sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Hudboslovení 2012

Napsala Jana ©oupalová dne 14.listopadu 2012

Duha Klub Dlažka: Ahoj, je listopad a s ním i náš minifestival hudby a slova Hudboslovení 2012. Kompletní nabídka je zde http://www.dlazka.cz/propozice/2012/akce1022.pdf

 

Začínáme ve čtvrtek 15.11.2012 v 19,30 v Klubu Teplo koncertem Hradišťanu - koncertem skvělé hudby a krásných textů.




 

V pátek si odpoledne v Klubu Dlažka od 16,00  zašachujem, večer v 18,15 si uděláme u majáku malý ohňostroj a pak se prjdem s lampióny ke Klubu Dlažka. Kdo chce dá si stolní hry, případně počká na následný večírek cestovatelů. Bude na co koukat–bude–nově–Jáva a Bali, dále Izrael, Německo, ale i Malá Fatra a možná dle zájmu i  Norsko.

V sobotu bude od rána od 10,00 v jídelně Prechezy scrabble, od 13,00 soutěž 2-3 členných týmů v Aktivitách a od 16,00 promítně Dzherry dva filmy z festivalu Jeden Svět. Večer od 20,00 to zakončíme ve Lhotce v hospodě u Olinka na koncertu ostravské kapely Duo Juyos Komplet (tam linkou busem, zpátky na 99% bude cca 23,45 zájezdový autobus).

Vyvrcholení bude 29.11.2012 od 20,00 v Klubu Teplo koncert Kuře v hodinkách ke 40. výročí vydání tohoto legendárního alba. Zazpívá Vladimír Mišík a zahrají dva členové Flamenga Pavel Fořt a Vladimír "Guma" Kulhánek a členové ETC ...

Jako doplněk bude od 10,00 v tělocvičně ZŠ Velká Dlážka volejbal. A v neděli se zkusme slézt na softbal v Michalově (čas bude upřesněn na webu).

Co více? Těšíme se na hojnou účast malých i velkých účastníků! A samozřejmě přivítáme i  vás!

Mussur

Duha Klub Dlažka


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist