sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Maškarní s Kopretinou

Napsala Martina Václavovičová dne 19.února 2013

Duha Kopretina Plzeň v neděli 17. 2. 2013 uspořádala maškarní bál. Kovbojové, piráti, čarodějnice, kouzelníci, spousta princezen, ale i berušky, motýlci, včelky a kuřátka běhali, tancovali a doslova řádili v tělocvičně 26. základní školy.




V první části bálu vystoupil náš skvělý šašek, který do svého představení vtáhl i děti–zpěvem, hrou, tancováním i čarováním. Po vystoupení se šaškem se soutěžilo. A mezi soutěžemi opět všichni tancovali, dělali vláček, přeskakovali přes lano a prováděli spoustu jiných zábavných aktivit, které k maškarnímu bálu patří. Na všechny masky čekala tombola, kde byl téměř každý lístek výherní. Vyhodnocení masek proběhlo ve třech kategoriích. U nejmenších dětí vyhrála beruška, za ní se umístili motýlek a zdravotní sestřička. U předškoláků zvítězila náčelnice následovaná indiánkou a Ferdou mravencem. Nejhezčí masky školních dětí byly kuře, šašek a kouzelník. Každý návštěvník byl odměněn fidorkovou medailí a pamětním listem s představením našich aktivit.

 

Děkujeme všem, kteří k nám zavítali, vytvořili báječnou atmosféru a těšíme se na příští akce pořádané Duhou Kopretina.

Za Duhu Kopretinu Martina Václavovičová


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist