sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Doškolení praktikantů a vedoucích

Napsal Ondřej Macík, Duha klub Dlažka dne 27.května 2013

Dne 24.-26.5.2013 se konalo v Přerově doškolení praktikantů a vedoucích. Celé to začalo v pátek, kdy jsme okusili pár nových stolních her. Následně jsme se dostali díky přednášce o herectví do hereckého světa. Vše bylo započato scénkou školících vedoucích.




Později jsme i my tvořili scénku, kterou jsme museli udělat podle hry, která nám byla zadána. Později večer začaly hry v místnosti, které nás zase nabudily a nikomu se nechtělo spát. Další den se začalo brzy ráno přednáškou o předcházení krizovým situacím. Po této přednášce jsme se přemístili na bazén, kde jsme si všichni vyzkoušeli záchranu tonoucího člověka a na chvíli se jím i stali, než vás někdo vytáhnul. Sobotní odpoledne bylo započato hrami v tělocvičně, kde jsme se díky běhacím hrám a spoustě aktivit vyčerpali, ale i přesto pozdější ringo turnaj a  hry na louce byly plné energie. Celé toto školení zakončila poslední večerní hra v Klubu Dlažka na motiv tábora Princ z Persie a večírek. Celé toto školení bylo super! 

Ondřej Macík


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist