sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Mafie 2013 v Praze skončila

Napsal Ondřej Horák, Duha Gymnazion klub dne 3.června 2013

Osmý ročník Mafie Praha skončil 15. dubna 2013. Poprvé v historii ale nebyl příčinou uplynulý čas. Důvod byl daleko přirozenější: poslední žijící mafián, Dimitrii, osiřel a neměl již koho lovit. Návrh na spáchání sebevraždy však s noblesou odmítl...




Během měsíce tak odešlo ze světa živých na 217 z 218 mafiánů, kteří se ještě 11. března na úvodním sraze těšili dobrému zdraví. Jejich odchodu nejvíce asistoval Vojta Kanát, autor rekordních 22 mordů.

Oba zmínění grandiózo-mafiósové byli na závěrečné after party v klubu Biograf 25. dubna uvedeni do mafiánské síně slávy.

Za tvrdou dřinu odvedenou v rukavičkách ale děkujeme úplně všem! A těšíme se příště na další rekordy, další zážitky a další opravdové mafiány.

A protože další rok je stále daleko, budeme se těšit na setkání i u příležitosti jinýc her, které pořádáme jako je například Machineria.

Brzy adieu! Vaše Orgomafie

 

Domordováno jest a poslední květy sakury se snáší k zemi...

20. 4. 2013, Ondřej Horák

 

 

Hru Mafie pořádá Duha Gymanzion klub. Projekt je součást celkového projektu sdružení Duha (sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi) podpořeného MŠMT.


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist