sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Ekologie u Bretaně

Napsala Liliana Ghisi, workcampy dne 12.listopadu 2013

Workcamp byl fakt super, mám skvělé zážitky a poznala jsem spoustu nových lidí z různých zemí (Japonsko, Německo, Turecko, Katalánsko). Jako tým jsme si fakt sedli a společně si tak užili, jak práci na ekologickém projektu, tak volné chvíle kdy jsme poznávali Bretaň. Byli jsme na několika výletech společně s lidmi z asociace, kteří nám dělali tak trochu průvodce, podívali jsme se do přístavu st. Malo, Broceliánského lesa, na keltské megalitické místo aj.




Lidi zde byli velice přátelští a ochotní a také ostatní dobrovolníci byli moc fajn. Každý jsme tak trochu ukázali ostatním něco ze své kultury, například jsme dělali národní večeře a něco nového se tím dozvěděli. Líbil se mi i projekt, na kterém jsme pracovali. Měli jsme možnost vykonávat více druhů práce–na zahradě, v jablečném sadě a  také jsme dokončovali konstrukci ekologické stavby.  Dozvěděla jsem se i něco nového z ekologie.

 

Jsem moc ráda, že jsem mohla poznat nové lidi a zažít s nimi spoustu skvělých zážitků, bylo to hodně tvořivé, hráli jsme společně hry, zpívali u kytary a učili se bretaňské tance. Moc ráda se v budoucnu zúčastním ještě nějakého workcampu :).

 

Liliana Ghisi


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist