sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Zimní rodeo

Napsala Světlanka Jarolímová, Duha klub Dlažka dne 7.dubna 2014

Letošní zimní rodeo mělo zimu opravdu jen v názvu … V Pohořanech u Olomouce rašila travička a pupeny vypadaly, že vyběhnou během našeho pobytu.  A tak se hrálo venku ringo i další míčové hry. Děti pobíhaly s radostí venku. V chatě bylo příjemně a plno. Třicítka zimních rodeáků si užila všeho, jak venkovních aktivit, tak i vypečených her uvnitř. Hrály se stolní hry (všichni) i hry v místnosti (děti s Mácou, Adélou a Sabčou). Potýkali jsme se záplavou pochutin od Vandy i s dobrými moky (díky). A vrcholy akce?




Sobotní blátobal (volejbal na blátě). Páteční akční hudební vystoupení řady kytaristů v čele s Vincenzem a Vaškem a skvělými vokály! Stejně tak i sobotní hudební večer s Vaškem i Axisem. Vypečené Axisovv testy o fyzice i sportu (velká pochvala). A nedělní vycházka na Jedovou polámaným lesem v mlze neměla také chybu. Co říci na závěr? Víkend bez zimy? Nevadí! Hlavně, že je víkend s Dlažkou!!!

Mussur

 

I skřítkům se na rodeu bez sněhu líbilo .... Byla jsem na víkendovce, která se jmenovala ZIMNÍ RODEO. Byla to moc pěkná víkendovka. Potkala jsem tam fajn praktikanty, jmenovali se: Sabča, Aďa, Máca (Ondra) a taky můj bratranec Davča. Jo, a taky tam byly moje kamarádky třeba: Hanička, Eliška, malá Anička, Terezka (její sestřička) a taky malá Slovenka Petruška. I když se to jmenovalo ZIMNÍ RODEO, které bylo bez sněhu, tak i tak, to bylo dobré a zajímavé. Hráli jsme ringo a já s týmem jsme byli 2., tak jsme dostali sladkou odměnu. A taky jsme hráli hrozně fajn hry třeba: teď už sama nevím, jak se jmenovala, ale byla to hra na přemýšlení, a taky jsme tam hráli na chatě na pikanou.

Skřítek (Světlanka Jarolímová) :-)


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist