sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Motokáry ve Lhotě

Napsala Alenka Nováčková, Duha Kopretina dne 22.září 2015

Je sobota 19. 9. 2015 a od 10 hodin se pomalu všichni scházíme v prostoru Motokár ve Lhotě. Jezdíme, bavíme se někdo i popíjí a pojídá v místním bufetu.  Atmosféra úžasná. Všichni si užívají závody. Někdy to byl pořádný boj, přeci jen vidina toho, že mohu získat pohár nebo medaili je pro každého lákadlem. Zábava je v plném proudu, jezdíme v několika kategoriích: děti, rodiče s dětmi a dospěláci.




A jak nám to šlo?? Skvěle, podívejte se Výherci: Kategorie–Dospěláci 1. místo–David Kadlec 2. místo–David Hrčkulák 3. místo–Martin Sýkora Kategorie–Rodiče s dětmi 1. místo–Adam Žížek + Lukáš Vostracký

2. místo–Jiřík Václavovič + Martina Václavovičová 3. místo–Johanka Nováčková + Jan Nováček Kategorie–Děti 1. místo–Eliška Koželuhová 2. místo–Týnka Šubrtová 3. místo–Dominik Hejzek

Po vyhodnocení už byla volná zábava, každý měl nyní možnost zajezdit si, kdy chce. Akce končila kolem 14. hodiny. Ale kdo chtěl, mohl se vozit, co mu síly stačili.

Děkujeme, že jste nás přišli podpořit na naší akci. Brzy na viděnou Alenka Nováčková, Duha Kopretina Plzeň

 

koprb.JPG–velky


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist