sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Kufr toho nejlepšího z Čech a Moravy

Napsala Duha Klub Dlažka dne 2.listopadu 2022

Milí čtenáři, to byla nadílka. Tábor Duha Klubu Dlažka Kufr jsme naplnili opravdu až k prasknutí. Prozkoumali jsme všechna zákoutí i předkoutí naší krásné země. Celým průběhem tábora nás rozmazlovaly svými pokrmy skvělé kuchařky, které se nebály ani těch nejsložitějších receptur a nezanechaly ani jedno břicho nenaplněné.

Obrázková galerie. Klikněte na některý z náhledů.

A k tomu nás neustále obdarovávaly úsměvy a pomáhaly vždy, když bylo potřeba. Všichni jsme se tu zkrátka měli jako prasátka v žitě. Kecám. Celý týden byl prostě náramně úžasný a užíval jsem si opravdu každou minutu. V tomto letním počasí přišly vhod i skvělé nanuky s příchutí čokolády a karamelu. :)

Jediný problém byl, že nám je skoro všechny snědl opičák Elišák. Když se večer ochladilo, zahřáli jsme se u táboráku. Muzikanti nádherně hráli a všichni zpívali, zkrátka nádhera.

Nesmíme zapomenout taky na naše účastníky! Všichni se tvářili spokojeně a dávali nám pozitivní energii ke všem hrám a aktivitám, co jsme si pro ně připravili.

Dokonce pro ně byl zařízen legendární výlet na rajnochovické železnici. Myslím, že můžu mluvit i za rodiče a všechny návštěvníky i účastníky, když řeknu, že středeční koncert oblíbené kapely Fleret byl naprosto nezapomenutelný. Naparádili jsme se a rozjeli to ve velkém stylu, jak se patří. Největší bomba celého večera byl příjezd našeho milovaného Dajoška. (hihihi, opička). Vedoucí Kufru

Suprovky na Kufru

První suprovka bylo vystoupení Markus M – skvělých šermířů i hráčů. Zábavné odpoledne bylo zakončeno velkou bitvou malých i velkých.

Dalším suprovkou byl koncert Fleretu. Napřed venku–než zahráli Lélo. A začalo lét. Tak rychle dovnitř a pak už to jelo. Největší hity, plná jídelna, řada hostů a výborná nálada. A pak závěrečná jízda vlakem – Rajnochovickým expresem! Minivláček – se silným zážitkem. Největší suprovkou byl celý tábor! A tak to má být!

Mussur


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist