sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Bambiriáda 2007

Napsal Duha Tangram dne 14.června 2007

Tak se rok s rokem sešel a v květnu opět v Praze proběhla další Bambiriáda pro děti. Tentokrát měla Bambiriáda mnohem širší rozsah, byla na několika místech po celém městě. Ale nejvíce workshopů a aktivit mohly děti navštívit na Pražském střeleckém a sousedícím Dětském ostrově. Mezi ostrovy jezdil Bambiparník a po nábřeží Bambivlak, takže jsme v tom horku nemuseli chodit pěšky.

My s Duhou jsme zde samozřejmě nemohli chybět. Tentokrát jsme náš stánek s papírovými čelenkami a drátkovanými šperky rozšířili ještě o šperky z korálků, tak jsme se prezentovali ve čtvrtek a v pátek. O víkendu si zde návštěvníci mohli zahrát deskové hry. Přišli si zde na své tedy malé i větší děti, ale i jejich rodiče nebo učitelé. Kdo přišel, ten si mohl udělat nějakou ozdobičku pro sebe nebo vytvořit nějaký dárek pro své blízké.

Počasí nám, oproti loňsku, opravdu přálo, někdy svítilo sluníčko až tak moc, že jsme se museli schovat pod stromy. Velikou nevýhodou ale bylo, že náš stánek Duha byl bohužel umístěný až úplně na konci Dětského ostrova a jelikož návštěvníci začínali většinou na Střeleckém ostrově, tak už se k nám dostala jen hrstka z nich. Přesto ale někteří přišli, tak doufám, že je náš workshop potěšil. Jejich radost, kterou měli z vlastnoručně vyrobených šperků a čelenek, zase potěšila nás.


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist