sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Výsledky fotosoutěže z letošních workcampů

Napsala Jana ©oupalová dne 21.listopadu 2008

7. 11. 2008 akce k příležitosti vyhlášení soutěže o nejlepší fotku z letošních workcampů. Do soutěže bylo zasláno okolo 80 fotek od 23 dobrovolníků. Návštěvníci večera hlasováním rozhodli o třech nejhezčích z 21 nejzdařilejších příspěvků do soutěže. Kromě toho se v průběhu večera mohli neformálním způsobem dozvědět o dalších dobrovolnických nabídkách programu Trochujinak a projektech Duhy.




Cílem večera bylo ale také, aby dobrovolníci sdíleli své zážitky z workcampů s ostatními a získali tak přehled o různých způsobech trávení léta na workcampu.Prostředí výstavy fotografií vybízelo k výměne informací, takže akce splnila očekávání organizátorů.

Vítěžné fotografie naleznete na stránkách http://www.trochujinak.cz/cz/workcampy/fotosoutez-2008/. Ilustrační foto–vítěz soutěže M. Hanauer (Hardworking japanese). Beliza Mendes a Jitka Marelova


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist