sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Regionální kolo uzlařské regaty - OLOMOUC 2009

Napsala Jana ©oupalová dne 7.ledna 2009

Duha Rysi vás zve na letošní uzlařskou regatu, která se uskuteční dne 17.1.2009 v Olomouci. Bude se vázat všech šest základních uzlů na čtyřech uzlovačkách 2m dlouhých. Začínat se musí lodním uzlem na kůlu, provazy budou spojeny spojovacími uzly: ambulantní, škotový, rybářský v jakémkoli pořadí, na kterékoliv z prvních třech uzlovaček bude uvázana zkracovačka a jako poslední bude vázán dračí uzel přímo na soutěžícím.




Datum: 17.1.2009

Místo: DDM Olomouc, tř.17.listopadu, Olomouc

Organizátoři: DDM Olomouc, Duha-Rysi–Olomouc

Zahájení v 9,00 hod. v tělocvičně DDM Olomouc, tř.17.listopadu

Předpokládané ukončení: do 14,00 hodin

 

* Každý soutěžící obdrží účastnický list, vítězové diplom a drobnou odměnu.

* Startovné 15,-Kč.

* Pokud požadujete  ubytování–je možné se ubytovat na pobočce DDM Olomouc na ulici Jánského 1, na vlastní karimatce a ve vlastním spacáku ve vytopené klubovně. Možnost uvaření v kuchyňce (k dispozici rychlovarná konvice a mikrovlnná trouba). Cesta k ubytování: tramvají č. 1 nebo 4  z hlavního nádraží směr Nová ulice .Vystoupit je nutné na zastávce Fakultní nemocnice, projdete dolů do podchodu kde se dáte  doleva  a přijdete na sídliště, kde se již doptáte na Jánského ulici a na DDM Olomouc.Na nádraží si kupte jízdenky na MHD Dotazy možno konzultovat přímo s Želvou  na tel. 774450415, e-mail:  rysi.olomouc(at)centrum.czKategoriePotápky : 2001 a mladšíPlavčíci : 1997-2000Lodníci : 1994-1996Kadeti : 1989-1993Mořští vlci: 1988 a staršíVeteráni: 1973 a staršíVezměte si s sebou dostatek peněz, neboť přijede Mexičan se svou nabídkou provazů, provázků, uzlovaček a drobných upomínkových předmětů, které si přímo zde budete moci koupit.S sebou: hrníček a přezůvky.

 


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist