sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Duha Paprsek ve sněhových závějích

Napsala Jana ©oupalová dne 23.ledna 2012

Duha Paprsek: První letošní víkendovku (20.-22. 1. 2012) strávili členové Duhy Paprsek na oblíbené skautské turistické základně ve Smilově. Počasí bylo stylové, všude spousta čerstvého sněhu, takže bylo na co se těšit. Praskající dřevo v krbu vytvořilo kromě pocitu příjemného tepla také pocit relaxace a pohody.
Celá sobota patřila hrám a soutěžím, nejprve v klubovně, po obědě také venku, kde jsme si zahráli například "honičku" ve sněhových uličkách nebo soutěž ve stavění sněhových sloupů na výšku a na čas. Nezbytné bylo také postavit nějakého toho klasického sněhuláka. Večer jsme stihli vyzkoušet také novou deskovou hru Kufr.




Při nedělním čekání na vlak došlo ještě na nefalšovanou sněhovou bitvu kluků proti holkám, kde se děvčata nenechala zahambit a vzuchem lítalo tolik sněhových kuliček, že bylo uměním se jim vyhnout. Jedinou chybou bylo, že to celé tak rychle uteklo. Michal a Karolína BrunclíkoviDuha Paprsek Krnov


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist