sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Podzimní akce Duhy Paprsek

Napsal Karolína a Michal Brunclíkovi, Duha Paprsek dne 26.listopadu 2013

Také na podzim připravila Duha PAPSEK pro děti zajímavé aktivity - v termínu 25.-29.10. 2013 to byl podzimní tábor v Bolaticích a v termínu 15.-17.11. 2013 víkendovka v Domašově nad Bystřicí.




paprsek2.JPG–velky

Podzimní tábor byl plný prosluněných a neobvykle teplých dní, takže jsme mohli hodně času trávit venku. Pro děti jsme připravili celou řadu her a soutěží, z nichž nejvýraznější byla drakiáda a noční hra, jejímž cílem bylo ve velmi větrném počasí donést z lesíka na základnu hořící svíčku a přitom vyluštit tajemnou zašifrovanou zprávu. Přímo v Bolaticích jsme navštívili skanzen, kde se děti dozvěděly, jak se zde žilo na přelomu 19. a 20. století. Vítaným zpestřením byla návštěva kravařského aquaparku, hřiště s mnoha průlezkami u základní školy a dlabání halloweenských dýní. Hodně legrace jsme si zažili při pohádkovém večeru se scénkami. Připravili jsme také poslední letošní opékání buřtů na ohni a posezení u ohně s kytarou a písničkami.

paprsek3.JPG–velky

paprsek4.JPG–velky

V Domašově již bylo počasí mnohem chladnější, zima se pomalu hlásí o slovo. I proto jsme mnohem více využili zázemí skautské základny a hráli hry v interiéru. Ke slovu se dostaly také naše oblíbené deskové a stolní společenské hry. Obě akce se vydařily a my již plánujeme aktivity na příští rok 2014.

Michal a Karolína Brunclíkovi

paprsek5.JPG–velky

paprsek6.JPG–velky

paprsek7.JPG–velky


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist