sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Zimní rodeo bez zimy

Napsala Alice Šrámová, Duha klub Dlažka dne 27.února 2014

Tak fajn, mám za sebou slibovanou osmou víkendovku. Kovbojové na rodeo nedorazili, sněhobílí býci taky ne (že by chyba v GPS?), zato dorazila fůra známých tváří. V pátek večer jsme sice neházeli lasem, ale vědomostmi ze školních lavic - a proč by ne? Když může být venku místo zimy jaro, tak my si můžeme místo koulování připomenout třeba Mendělejevovu tabulku.




Později večer jsme pak perlili jak skuteční toreadoři ovšem v hudební aréně: kytary, různé rytmy, žánry, texty české, slovenské i anglické … a výdrž téměř nekonečná. Jen ráno jsem po dlouhé době vynechala rozcvičku, a to je co říct, protože jsem jinak pravidelný fanoušek. Děti brzy po snídani vyrazily na procházku a na hry do přírody. My dospěláci jsme nemohli zůstat pozadu a po kafíčku jsme také šli honem ven. Zaplácali jsme si na čerstvém vzduchu do balonu, díky klouzavé trávě a hlíně jsme se u toho pěkně zmazali i nasmáli. A odpoledne a neděle? To ráda předám štafetu s perem dál, ať o svých dojmech a zážitcích napíšou jiní, já se musela vzdálit a rodinné barvy hájila už jen dcera. I tak to bylo moc fajn :-)

Alice


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist