sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Duhový most 2014 byl opravdu super!

Napsal Petr "Hryzal" Doseděl, Duha Lutín dne 2.května 2014

Pátek 25.4.2014, už jsem si zvykl, že v den, kdy jedeme na akci se něco nepovede, ale kvůli příběhu, jak jsem si nešťastně zabouchl ráno klíče v bytě to teď nepíšu. O půl paté jsme se konečně všichni šťastně sešli, dvěma auty vyjeli směr Žďár nad Sázavou a v průběhu víkendu opět ukázali, že my Lutíňáci jsme prostě jiní!




Už po příjezdu jsme organizátory překvapili, když jsme přišli zadním vchodem, nenechali se ubytovat a hladoví zaútočili rovnou na jídelnu – aby taky ne, po tak dlouhé cestě. Po večeři jsme se rozutekli podívat se, co se děje – taneční podložky, autíčka na dálkové ovládání, točená Kofola v bufetu nebo třeba koloběžky byly fakt super, každý si zkrátka našel, co se mu líbilo.

Až do sobotního oběda pokračoval připravený program, kam jsme se úspěšně rozprchli a s úsměvem na tváři si ho každý užil podle svého.

A proč do oběda?

Po obědě proběhla Sázavská regata – závod lodiček, které si měla každá dužina předem připravit! (ano, opět jsme byli trochu jiní a svou loď si ukovali v sobotu ráno na parkovišti za školou) – aneb slovy Ivana Mládka: „Dopadlo to výborně, jsem jen trochu v šoku!“.

Naše loď s růžovým kapitánem a pětičlenou posádkou plyšáků se sice umístila až na 7. místě v hodnocení krásy, ale do cíle doplula třetí a dostali jsme se na bednůůů!

Po odpoledním programu, kde jsme se opět rozprchli na všechny světové strany, stojí určitě za zmínku pirátská diskotéka, kde Kendy se svou partou The Helicopters rozjeli tak našlapanou párty, že na ni budeme všichni ještě dlouho vzpomínat!

Na závěr spánek, v neděli pár výletů a cesta domů.

Jedno díky jsem už stihl napsat. Přesto ještě jednou velké díky Duze AZ a celé Duze velké díky za super akci, kterou si všech 11 „Lutíňáků“, co se účastnili užilo na 100%. Díky!

 

A pokud vám nestačí naše malá Stoupova fotogralerie, jak sám říká „foceno jen tabletem“, můžete se podívat na oficiální fotoalbum plné fotek (ze které jsou i fotky v tomto příspěvku – díky)!

Mějte se famfárově a na další akci … za oddíl Duha Křišťál Lutín píše Hryzal … ahoj!


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist