sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Setkání mládeže v Terezíně

Napsala Marie Wolfová, Duha Tangram dne 9.června 2014

Duha Tangram vyslala své 3 delegáty na společné setkání česko- německé mládeže v Terezíně. Akce byla organizována z Tandemu Plzeň. Celý víkend mohli mladí lidé absolvovat soustu zajímavých a informačních workshopů, aktivně se zapojit a také vyzkoušet své znalosti z němčiny. Náš účastník Ondra o tomto setkání napsal:




Pod mottem Společnou cestou ke vzpomínkám se v Terezíně uskutečnilo 8. česko-německé setkání mládeže. Do tohoto projektu jsem se také velmi rádi zapojil. Byla zde i prezentace různých dalších českých a i německých organizací. Program byl velice intenzivní a skládal se z nejrůznějších workshopů, diskuzí a prezentací. Mezi nejzajímavější akce patřila jistě debata s lidmi, kteří  přežili holocaust. Společně jsme také uctili  památku všech  obětí  Terezína.  Dalšího společného setkání se určitě opět zúčastním.

 

Terezin.jpg–velky


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist