sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Doškolení s Jájou a Pájou a také Míšou

Napsala Míša Tomášková, Duha klub Dlažka dne 10.června 2014

aneb další povedená akce s Dlažkou. Doškolení zaměřené na příměstské tábory, jejich vedení, ale především na program. Na této akci se sešla opravdu skvělá parta lidí a ti nejlepší vedoucí, takže ti, co nejeli, přišli o hodně. Celý víkend jsme sportovali, diskutovali, hráli nejrůznější hry a také jsme si sami zkusili vést účastníky. Nechyběla troška psychologie, bezpečnost na táborech ani řešení krizových situací. Tohle vše doplňovaly nové hry, které si pro nás naši vedoucí a ostatní účastníci připravili. A o co jste ještě přišli?

Tak např. o výtvarné dílny, které byly opravdu super, či vědomostní noční hru, Brändball, který jsme si všichni užili, a hlavně o hromadu zábavy a smíchu.   Zkrátka doškolení bylo opravdu povedené a předčilo má očekávání. A co si z toho odnáším? Samozřejmě skvělé zážitky, nové hry a nové poznatky. Chtěla bych moc poděkovat všem vedoucím–DZZERYMU, PÁJOVI, MÍŠOVI, MUSSUROVI A TAKÉ MARKY A MEGGIE, kteří nám umožnili tohle vše zažít.

DÍKY

Míša Tomášková


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist