sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Hrdinové Dračí říše

Napsala Světlanka Jarolímová, Duha klub Dlažka dne 22.července 2014

Přijela jsem na začátku prázdnin do Rajnochovic na tábor, který se jmenoval HRDINOVÉ DRAČÍ ŘÍŠE. Hned jsem se ubytovala s Marky  a  s Aničkou z Prahy. Obě dvě byli moc super a byla s něma legrace, potom jsme byli rozděleni do skupin. My jsme byli zelení a jmenovali jsme se LESNÍ PLODY. Měli jsme dobré vedoucí, třeba Alfirin nebo Elberet a Terael bych chtěla poděkovat za to, že nás tak opatrovala, aby se nám nic nestalo! Taky chci poděkovat Arlanovi, že nám tak dobře vysvětloval  hry.




Taky jsme byli rozděleni do povolání– hraničáři, paladinové, mágové a alchymisti. Já jsem byla hraničář. Bylo to fakt moc dobré, orientovali jsme s buzolou, vyráběli pěnové měče a hráli jsme dragoboll.

Moc se mi líbilo, jak jsme šli na výlet. Byla to čtyřhodinová tůra, večer jsme si pěkli špekáčky a spaly v lese pod širákem, to byl pro mě velký zážitek. Druhý den jsme se vrátili do tábora a hráli hru, při které si Marky vyvrkla kotník a musela do nemocnice. Dostala berle a do konce tábora hopsala s berlemi. Byla statěčná, že nejela domů a vydržela až do konce tábora. Ještě se mi líbili táborové diskotéky.

A potom už tábor končil. Chtěla bych moc poděkovat Draganovi, za to, že všechno tak skvěle vymyslel.

Příště chci jet určitě znovu.

Světlanka Jarolímová (Skřítek)

sve2.jpg–velky


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist