sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Jazykové kurzy pro pracovníky s mládeží

Napsal Mirek Proke¹ dne 16.listopadu 2006

Obdrželi jsme z Rady Evropy informaci o jazykových kurzech pro pracovníky s mládeží, které každoročně pořádá v zemích RE. Kurz probíhá v anglickém, francouzském, ruském, italském, německém a španělském jazyce. Kurz je určen pro pracovníky (i dobrovolné) s dětmi a mládeží, je věkově limitován od 18 do 30 let. Za každou zemi mohou být vybráni 2 účastníci do jednoho kurzu, každý účastník však musí být nominován buď mezinárodní nestátní neziskovou organizací, národní radou mládeže, Českou národní agenturou Mládež nebo Odborem pro mládež Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy (např. pracovníci DDM).

Důležité: cena kurzu v trvání 3–4 týdny se vším všudy (ubytování, strava, program) je jen 100 eur, na cestu v nejnutnějším případě může Rada Evropy přispět. Termín podání přihlášek do kanceláře Duhy je 20. února 2004.

S pozdravem Mirek Prokeš, 603.438822


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist