sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Výprava na Šerák 25.10.2014

Napsala Jitka Vokurková, Duha Rysi dne 26.listopadu 2014

Na této velmi pěkné výpravě si s námi pohrálo počasí ve všech směrech. Přijížděli jsme vlakem do Ramzové zahalené mlhou, na Čerňavě foukal vítr a z lanovkových sedaček otloukali led, na Šeráku mrzlo a všude kolem byla námraza, po cestě na Obří skály začalo svítit sluníčko a značně se oteplilo, u Vražedného potoka foukal studený vítr a v Ramzové už zase byla mlha. My jsme se však nenechali rozmary počasí zviklat a vše jsme zvládli na výbornou.




Na chatě sv.Jiří na Šeráku jsme se zahřáli teplým čajem a někteří i  polévkou a pak vzhůru na sestup, tak abychom stihli zpáteční vlak a  zároveň našli plánované poklady. Podařilo se nám najít všechny a do dvou jsme dokonce pro jejich velkou atraktivnost umístili wood geocoiny našeho oddílu. Výprava byla skvělá a všichni účastníci ji zvládli na výbornou.

rysi1.JPG–velky

rysi2.JPG–velky


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist