sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Eldorádo, 27. ročník, v duchu Her o trůny

Napsala Duha Klub Dlažka dne 27.listopadu 2014

Zápisy Eddarda Starka, strážce Severu, pobočníka krále
Roku 297 po Aegonově vylodění do Sedmi království dorazila početná skupina rodů, které se chtěly ucházet o své místo v naší říši. Král Robert Baratheon rozhodl, ţe pokud tyto rody prokáţou svou způsobilost, svěří jim některá z volných území Západozemí. Rody bez výjimky dokázaly, ţe jsou více neţ schopné a jejich nové domoviny začaly zanedlouho prosperovat, populace rostla a brzy také došlo k jejich prvním vzájemným bojům.




Rody vskutku nezahálely, jakmile se jim podařilo vyzbrojit svou nově vzniklou armádu, pustily se do stavby vlastních hradů a samozřejmě ani nezapomněly do těch cizích nasadit své špiony. Pletichy, intriky a zrady se pomalu začaly mnoţit a zanedlouho přišlo i na první vraţdy. Rody stvrzovaly svá spojenectví manţelskými svazky a pro nepohodlné lordy či jejich syny a dcery často našly nějakou tu kapku jedu nebo dokonce kus studené oceli. Některé rody se stávaly nebezpečně mocnými, ale král Robert si z toho těţkou hlavu nedělal. Rozhodl se dokonce vyuţít jejich pomoci a poslal je dobýt „nedobytnou“ pevnost Orlí hnízdo. Mnoho rodů si na tomto úkolu vylámalo zuby, avšak pár nejhouţevnatějších nakonec k cíli dorazilo a pevnosti se zmocnilo. Rody se ještě nestačily vzpamatovat z náročné cesty a uţ musely čelit dalším těţkým chvílím. Král Robert byl na lovu rozpárán divokým kancem a ani velmistr Pycelle mu uţ nedokázal pomoci. To se nemělo stát. Situaci vyuţila královna Cersei a ze smrti obvinila mne, pro kterého byl král Robert téměř jako bratr. Nyní leţím ve vězení se ţeleznou koulí na noze a poslouchám veselí ozývající se z Rudé bašty. Tak to ve Hře o trůny chodí, královo tělo ještě ani nevychladlo a oni uţ se těší na to, kdo si utrhne větší kus moci a vlivu v říši. Nezbývá mi tedy, neţ se vyrovnat se svým osudem a zhodnotit mé působení v úřadu králova pobočníka. Musím říci, ţe mne nové rody příjemně překvapily. Šly do všech výzev s nasazením a vervou a i přesto si zachovaly čest a vcelku vřelé vztahy s ostatními. I členové původních rodů Západozemí se ujali svých povinností bez váţnějších zaváhání. Jen ten Tyrion mi občas pil krev, ale ani tak ho prostě nemůţete nemít rádi. Můj čas se uţ nejspíš krátí, ale jediné, co mě mrzí, je, ţe přes ten neustálý shon nebylo příliš času sednout, pojíst, popít a pohovořit s členy jednotlivých rodů, ale to se nedá nic dělat. Snad na to bude čas třeba v příštím ţivotě. A ještě by mě teda zajímalo, jak to jenom dopadne se ţelezným trůnem…

Eddard Stark

 

eld4.png–velky

 

Reakce účastníků Hry o trůny na sociálních sítích

Opět další neskutečný víkend s Dlažkaři! Ještě jednou velké dík organizátorům a mým Prčátkům!!! :))))

Eldorádo bylo pro mne doteď jen předmětem legend. Tentokrát jsem se konečně zúčastnil a bylo to Legendární!!Nejlepší akce roku, hluboká poklona organizátorům!! Jen nevím, jak teď s nefunkčními svaly odučím úterní swing, vypadá to na lekci teorie.

Naprosto perfekt víkend, unavená, utahaná, zmrzlá, špinavá, bolí mě svaly, o kterých jsem do teď nevěděla, že je vůbec mám, ale úžasná akce. Kde jinde člověk za sobotu stihne umřít, prolízt odtokovou rourou a třikrát se vdát? Eldorádo 2014 a PČF! (...a PMS)

Eldorádo bylo naprosto skvělý! Díky děcka. PMS a PČF zaváleli :) a nejen večer

Díky za suprovej víkend, nelituju té hromady špinavýho prádla, špinavých bot, bolavých svalů, unavených očí.... Ty zážitky s partou suprových lidí za to opravdu stálo!

Jsem zničená, unavená, nemůžu nic..... ale tak to má být! Bylo to dokonalý!!! Díky

Taky moc díky! Exkluzivní zážitek! Víc takových!

Původně jsem sem chtěla napsat něco promyšlenýho o proběhlém víkendu, ale myslet bolí! Takže jednoduše jsem naprosto nadšená, že vše docela vyšlo, že účastníci byli akční a prostě úžasní a děkuju všem nejlepším pořadatelům (a teď už jdu jakože asi fakt spát!)

Přátelé, kamarádi, lordi, synové, dcery i rádcové! Děkuji!! Byli jste fenomenální!

Děcka, moc díky za super víkend, bylo to husťácký. PMS a PCF!

Pecka víkend v Rajnochovicích! Velké díky všem organizátorům, týmům západozemí a hlavně Prča týmu–zima přišla a my jsme to zvládly na výbornou

Eldorado 2014. HRY O TRUNY. East side opět do toho dalo všechno a získalo první místo a úžasný trůn! :-D sport, hry, intriky, strategie a vraždy... Díky všem bylo to super ;-)

Skvělý víkend se skvělými lidmi v duchu Hry o Trůny, který mi připomněl, že i dospělí si umí hrát. Z bojů o moc vzešly pletichy, chtíče a intriky. Kdo držel slovo a hrál fér bylporažen. Slovo neznamenalo nic. Válečné tahy na mapě, násilné vraždění a otravy jedy, úmorné běhačky, noční boje v lese. Prostě paráda. Díky za skvělé zážitky.

Ahoj, moc rád bych chtěl ještě jednou poděkovat organizátorům za úžasný zážitek, který pro nás připravili. Díky patří také všem zúčastněným rodům za vytvoření skvělé atmosféry a vypjatých soubojů.

Tak mám za sebou skvělý eldorádový víkend a teď se z něj budu zotavovat týden s antibiotiky u postele ale i tak to stálo za to a děkuji všem, že jsem tam mohla být

Všude dobře v Západozemí nejlíp aneb komu nebylo lépe na Eldu? :D

Chtěl bych ještě jednou jménem East – Side poděkovat organizátorům za suprový Eldorádo!!! Výborná organizace, kombinace her, motivace, herní systém apod.!! Díky také ostatním účastníkům za supr atmosféru a dobrou zábavu

Ještě jednou díky, bylo to opravdu skvělé! Díky za to, že jste do toho vložili tolik svého času, energie, chuti a elánu! Moc si toho vážíme a díky i všem zúčastněným! Těšíme se na další ročník!

Bylo to nejlepší. Parádně promakaná akce. Díky

 

eld3.png–velky

 


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist