sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Akce Duhy Husot

Napsal Milan Hankovec, Duha Husot dne 13.ledna 2015

Konec roku 2014 byl pro naši dužinu ve znamení tradičních akcí. Již v listopadu jsme uspořádali jubilejní 30. ročník hokejbalového turnaje. Mezi 19 týmy se neztratily ani ty naše. Mladší chlapci obsadili druhé místo, když od zisku poháru je dělil pouze rozdíl jediné branky. Starší chlapci skončili ve své kategorii třetí a družstvo nad 15 let čtvrté.




Povedla se i další akce pořádaná každoročně od založení Husotu – Slunovrat. Po uvítání Slunce předvedly družiny Pětilistá růže a Sluneční paprsky svůj program. Následovalo chlebové sochání, vánoční obyčeje (krájení jablek a házení obuv) a rozdávání dárků. I letos je rozdával nejmladší člen. Slunovrat jsme zakončili pouštěním svíčiček ve skořápkách.

19. ročníku Vánočního turnaje ve šprtci se zúčastnilo šestnáct účastníků. Přijeli i zájemci z Boršova, Mladotic a Mostu. Hrálo se švýcarským systémem na pět utkání a všichni hráči ve věku do 15 let si odnesli malé odměny. A když už jsme u šprtce, rádi uvádíme, že náš Radovan Poskočil se kvalifikoval na mistrovství republiky staršího žactva, kde obsadil pěkné páté místo.

 

Milan Hankovec

Duha Husot

 

 

Husot 1.JPG–velky

Husot 2.JPG–velky

Husot 3.JPG–velky


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist