sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Víkendovka s Luďkem

Napsal Luděk Darnadi, Duha Kopretina dne 26.května 2015

Dne 24.4.2015 jsme započali víkendovou akci s Kopretinou v 16 hodin odpoledne. Sešli jsme se. Někdo přiběhl dříve, někdo později, ale sešli jsme se v docela hojném počtu. Protože se mezi námi objevili i noví kamarádi, tak jsme si zahráli i naše oblíbené seznamovací hry, jako jsou Romeo a Julie, "kdo má rád,co má rád", vajíčko a jiné.

 




Po večeři jsme si zahráli deskové a karetní hry, převlékli jsme se do "spacího" a než jsme usli, koukali jsme  na pohádku. Po budíčku v 8 hodin ráno jsme se nasnídali, uklidili po spaní a provedli ranní hygienu. V 10 hodin jsme vyrazili na výlet, okolo plzeňských rybníků a  do Košuteckých lesů a chráněné krajinné oblasti. Po návratu jsme si dali pozdní oběd, odpočali u her jako: hokej, šipky a kdo chtěl, tak si mohl jen tak zalenošit v polštářích.

ludek2.jpg–velky

Po odpočinku, jsme šli  batikovat trika veselými barvami a vzory. Potom jsme se pustili do vaření večeře a psaní kvízu z výletu. Protože nejmladší účastníci byli už po osmé hodině hodně unaveni, pustili jsme si o něco dříve i pohádku a šli jsme brzo spát. Ráno jako vždy. Vstávat a cvičit.... Nebo alespoň umýt očka a vyčistit zoubky, aby jsme našli cestu ke snídani. Potom jsme si zabalili spinkání, poklidili čurbes, který jsme si za víkend udělali, aby bylo vše připravené, než se rozejdeme domů. Ještě jsme si zahráli pár her, a  byl čas k obědu. Potom jsme si vyzkoušeli naše krásná nová trika, a  pomalu jsem se začali rozcházet do našich domovů. Tak se podívejte, jak jsme si to užili. Luděk Darnadi

 

http://www.kopretina.org/2015/05/14/vikendovka-s-ludkem-2/

 

ludek3.jpg–velky


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist