sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Duha Paprsek oslavila 10 let činnosti

Napsal Michal a Karolína Brunclíkovi dne 19.října 2015

Duha Paprsek z Krnova oslavila na konci září 10 let své činnosti pro děti a mládež, a to jak jinak než prodlouženou víkendovkou. Zázemí nám poskytl oblíbený a dobře vybavený kemp ve Frenštátě pod Radhoštěm.




Součástí připraveného bohatého programu pro účastníky byla mimo jiné návštěva lanového centra Tarzanie v Trojanovicích a dále výlet na beskydské vrcholky–výjezd lanovkou na Pustevny a procházka směrem na Radhošť. Ve frenštátském kině jsem navštívili animovaný film "V hlavě". Kromě toho si děti tradičně užily hodně zábavy při hrách a soutěžích, a  to nejen v areálu kempu.

papi.jpg–velky

Akce se mohla uskutečnit v uvedeném rozsahu zejména díky podpoře MŠMT a Města Krnov. Všichni se již těšíme na podzimní minitábor v Janovicích, který proběhne o podzimních prázdninách v rozsahu 5-ti dní.

Michal a Karolína Brunclíkovi

 

papo.jpg–velky

pape.jpg–velky


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist