sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Pololetní prázdniny v Olomouci

Duha Paprsek připravila pro děti prodlouženou čtyřdenní víkendovku v Olomouci v termínu 28.-31.1. 2016. Nezbytné zázemí nám poskytla ubytovna DDM Olomouc. Pro děti byl připraven různorodý a bohatý program. Hráli jsme hry a soutěže na základně i na přilehlé zahradě. Připravili jsme velkou hru v historických uličkách centra Olomouce, kde se děti pohybovaly podle mapy, hledaly konkrétní historické památky a plnily úkoly k nim vztažené.




Relaxaci jsme našli v tříhodinové návštěvě olomouckého aquaparku a dále také v kině při shlédnutí filmu "Alvin a Chipmunkové: Čiperná jízda". Některým ale stačilo i málo–třeba projet se "šalinou". Malí účastníci odjížděli spokojeni a tím, že se už těší na další víkendovky v roce 2016 a hlavně na Letní tábor VIŽŇOV. Děkujeme za podporu akce MŠMT, Městu Krnov a dalším donátorům.

Michal a Karolína Brunclíkovi

Duha Paprsek z Krnova

paprs2.jpg–velky

paprs3.jpg–velky

paprs4.jpg–velky


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist