sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

„Filmový festival v Cacannes“ – Víkend her Duhy Bartoňka

Napsala Duha Bartoňka dne 2.května 2016

První dubnový víkend proběhl na Vernéřovické Studánce netradiční, a o to zajímavější Víkend her s podtitulem: „Filmový festival v Cacannes“. Víkend her je vzdělávací a zážitkový víkend pro „odrostlíky“, mládež, instruktory a vedoucí. Cílem tohoto víkendu, který byl letos zaměřen na hry a aktivity s tematikou filmového festivalu, bylo nabídnout soubor převážně nových her a herních programů pro každou příležitost, které mohou účastníci využít ve svých oddílech.




Každým rokem je akce tematicky zaměřená, letos jsme se nechali inspirovat oblastí filmových festivalů. Už jen nástup korespondoval s tradicí festivalů, návštěvníci přicházeli na úvodní seznámení po červeném koberci vítajíc davem obdivovatelůJ Veškeré programy  byly připraveny na filmové příběhy. Díky tomu vznikly zcela nové hry a aktivity, program byl velmi pestrý, nechyběly bojovky ani tvořivé hry. Během víkendu byly připraveny i festivalové výzvy, které měly podobu různých zábavných a netradičních filmových úkolů.

Na konci víkendu nesmělo chybět (tak jako to nesmí chybět na žádném filmovém festivalu) vyhlášení vítěze festivalových výzev, i celkového festivalového programu. Vítězové získali unikátní cenu Cacannes v podobě Cacanočníku, a nesměl chybět ani obtisk dlaně na betónovou dlaždici.

can2.JPG–velky

 

can3.JPG–velky


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist