sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Duha Dobřejovice - Run and Help

Napsala Duha Dobřejovice dne 2.května 2018

Byla to opět skvělá akce. Dopoledne přípravy a vytyčení běžeckých tras zkontrolovat Petr Chára. jak jinak než během s celou svou rodinou. Kolem poledne všichni mistři kuchaři dorazili s připravenými dobrotami. A že jich bylo. Odpoledne se na běžeckých trasách vystřídalo mnoho účastníků.

Obrázková galerie. Klikněte na některý z náhledů.

Nemáme úplně přesně(někdo si nevzal, nebo jen jednu–pro děti...), ale podle vydaných  pásek a medailí cca 121 účastníků. Kolem jedné dorazil i pan Marek Hilšer–příjemné setkání, opravdu milý člověk. Ve 14 :30 jsme zasadili památnou lípu–100 let republiky a na počest RaH, aby bylo na co vzpomínat za dalších 100 let.  K večeru se začalo počítat, v kasičce 15068 Kč, za občerstvení cca 4000 Kč a ještě podpora, kterou lidé přinesli, protože nemohli dorazit.  Poslali jsme 20 tisíc.   Máme i vzkazy pro Simonku, které jí lidé napsali a kluci–fotbalisté jí posílají i své první místo v turnaji, který se v Dobřejovicích dopoledne konal, diplom i se svými podpisy.   Podívat se můžete zde : https://www.facebook.com/duhadobrejovice/  jsou tam fotky i videa, tak si určitě uděláte obrázek.


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist