sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Andělská nadílka s vánoční pohádkou

Napsala Ivana Čagánková, Duha Klub Rodinka dne 27.prosince 2019

Poslední akcí roku 2019, kterou Duha Klub Rodinka uspořádala pro své příznivce, byla Andělská nadílka, která se konala ve čtvrtek 12. prosince od 16 hod v Klubu Teplo na Horním Náměstí v Přerově. Ačkoliv tento den byl vyhlášen dnem, kdy se konalo nejvíce kulturních a jiných akcí po celé České republice, na tu naši přišlo 109 lidiček, z toho 48 dětí včetně nejmenších miminek. Za to, že si ze široké nabídky vybrali právě naši akci, jim tímto děkujeme.

Obrázková galerie. Klikněte na některý z náhledů.

Po přivítání a úvodním slovu paní ředitelky Mgr. Ivany Čagánkové se děti pustily do tvoření vánočních stromečků a sněhuláků z vatových tamponů. Aby dětem šla práce lépe od ruky, tak je na kytaru doprovázel Vašek Bařinka, který hrál a zpíval nejen koledy, ale i taneční písničky.

V 16:30 hod začala Vánoční pohádka v podání DIVADLA DĚTSKÉHO DIVÁKA PŘEROV. Paní Borošová, která ztvárnila roli babičky Míši nejen děti, ale i rodiče aktivně zapojila do děje pohádky. Společným zpěvem koled se naladili na blížící se vánoční svátky, což ještě umocnila vůně perníku, který si společně při pohádce upekli a potom i samozřejmě ochutnali.

Po skončení pohádky se opět tančilo a zpívalo s Vaškem a andílky. Nechyběla ani tombola a všechny děti si odnesly z akce andělský balíček plný sladkých odměn, ale i drobného dárku a stahovacího vaku na záda s logem rodinky.

V předsálí probíhal malý vánoční jarmark, kde bylo možno si zakoupit med přímo od včelaře a dále drobné dekorace z papírových ruliček, stužek a jiných materiálů s vánoční tematikou. K občerstvení byly připraveny muffiny, jednohubky s domácími pomazánkami a vánoční punč.

Ze spokojených dětských tváří soudíme, že se akce nejen dětem líbila a odcházely domů spokojení a plní vánoční pohody.

Mgr. Ivana Čagánková

 


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist