sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Duha Paprsek a akce pro rodiče s dětmi

Napsala Duha Paprsek dne 8.prosince 2021

Duha Paprsek z Krnova uspořádala ve dnech 12.11. až 14.11. 2021 akci pro rodiny s dětmi na chalupě v lokalitě Červený Potok, kousek od města Králíky. I když nám listopadové počasí příliš nepřálo, neodolali jsme svodům turisticky vysoce atraktivního prostředí a navštívili jsme přírodní park Kralický Sněžník či klášter Hedeč u města Králíky.

Obrázková galerie. Klikněte na některý z náhledů.

Je zde také mnoho atraktivit pro fanoušky vojenské historie – kousek od chalupy byly pěchotní sruby "K-S 5 U potoka" a "K-S 8 U nádraží", mezi Červeným Potokem a Králíky je dělostřelecká tvrz Hůrka. Čas přirozeně zbyl také na drobné hry na chatě a v jejím okolí či výměnu zkušeností. Nezapomněli jsme ani na naše oblíbené tvořivé dílničky.

Děkujeme všem účastníkům za příjemný a obohacující pobyt a MŠMT a Městu Krnov za podporu akce.

Michal a Karolína Brunclíkovi, Duha Paprsek Krnov


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist