sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

MAŠKARNÍ REJ aneb ÚSMĚV UZDRAVUJE

Napsala Ivana Čagánková, Duha Klub Rodinka dne 25.listopadu 2022

Milí přátelé, máme za sebou velmi krásnou a úspěšnou akci MAŠKARNÍ REJ aneb ÚSMĚV UZDRAVUJE, kterou jsme uspořádali v neděli 20. 11.2022 s "Fantomasem", jako charitativní akci se sbírkou pro děti na dětské onkologii FN OLOMOUC. Všichni interpreti vystoupili bezplatně na této dobročinné akci a za to jim patří velké poděkování!

Obrázková galerie. Klikněte na některý z náhledů.

Děti i rodiče byli nadšeni z programu účinkujících: hudební skupiny SRDÍČKO, klauna PEPÍNA PRCKA, tančícího psa AKIMA s Milenou Vyčítalovou, taneční skupiny COLOREDO, zpěváka JARKA ŠIMKA a FANTOMASE s MIKULÁŠEM, ČERTEM a ANDĚLEM jako předvánoční překvapení s malými dárečky pro děti. V předsálí si mohly děti, ale i rodiče nechat namalovat něco hezkého na obličej slečnou Kristýnou Dvořáčkovou nebo vymalovat a nazdobit papírového klauna v RODINKOVE tvořivé dílně. Opravdu si to všichni moc užili a nakonec se vybralo fantastických 8198 Kč a za to patří VELIKÉ DÍKY všem účinkujícím a hlavně těm, kteří přišli akci podpořit! Za pořádající organizaci Duha Klub Rodinka Mgr. Ivana Čagánková


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist