sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Duha se podílí na přípravě Bambiriády jen v pěti městech?

Napsal Vladislav Sobol dne 2.června 2007

Bambiriáda, tedy největší šance, jak „za hubičku“ představit činnost Duhy dětem, rodičům, zástupcům samosprávy i sponzorům, se už nezadržitelně blíží. Mrkl jsem proto na oficiální web akce www.bambiriada.cz a docela mě překvapilo, že Duha se na přípravách podílí jen v pěti z 27 měst!

Aktivní jsou dužiny v těchto městech: Jaroměř –Jaromírova dužina Náchod–Bartoňka (je dokonce jedním ze dvou hlavních pořadatelů), Modrá střelka Praha–Outpost, Tangram Rychnov nad Kněžnou–Ekonika Havířov–Zámeček Myslím, že je to škoda. Na vlastní kůži jsme se v minulosti přesvědčili, že na Bambiriádě se dá navázat spousta kontaktů – a zvláště tehdy, když jste v hlavním štábu, který se podílí i na komunikaci s městem a sponzory. Díky akci (a také Duhovému dni) začalo naši dužinu brát před dvěma lety vážně vedení města, loňskou Bambiriádu jsme zase využili k veřejnému předání sponzorského šeku na tisk Zámečku. Na akci jsme se také poznali s několika šikovnými staršími dětmi, které se zapojily do příprav jako kamarádi našich členů, zalíbilo se jim a teď s námi jezdí i na běžné akce nebo příležitostně pomáhají při větších projektech.Takže – vřele doporučuji. Pomocných rukou není nikdy dost, takže pokud se ještě teď rozhodnete zapojit, určitě vás do štábu ve vašem městě rádi přijmou. PS: Pokud jsou ve štábech i jiné dužiny, tak se jim omlouvám. A zároveň doporučuji, aby si zveřejnění svého názvu na webu zajistily. Kdo vám dneska nabídne reklamu zdarma…


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist